Пловдив става Лондон в петък вечер! Причината е, че известният диджей Pascal Junior пристига под тепетата в петък вечер. Той подготвя уникално шоу за пловдивчани в W Garden. Хитовият изпълнител е родом от Румъния, но работи в Лондон.

В Обединеното кралство той предизвика истински фурор с партитата си. Името му нашумя и в цяла Европа след песните „She likes it” и „Don’t slow down”, a в началото на годината разтърси музикалните класации с хита “Holdin’on”.

Последната му песен има повече от 7 милиона гледания в You Tube и се превърна в емблематична за 2017 година. Не минава парти, в което да не зазвучи неговата песен.

Pascal Junior ще посети за пръв път града под тепетата и се очаква партито да се превърне в сензация. Неговата музика в комбинация с атмосферата в клуба и горещата хореография на красавиците от W Ladies гарантират доброто изживяване.

Във вторник вечер пък в клуба ще избухне едно хитово пловдивско дуо. Гости на черното парти на W Garden “Back 2 Black” ще бъдат Емо и Наско, познат като Liter Jack. Песните им са добре познати на пловдивчани, което значи, че ще се редят рими до ранни зори!

В клуба ще зазвучат хитовете „Shembe Teaser”,”БГ к’во става?” и „Nobody else””! Зад пулта на клуба ще се качи DJ George.

Ето и част от атмосферата на уникалното парти в петък вечер, които гости в W Garden бяха DJ Sava & DDY Nunes