Биляна Лазарова, известна у нас като Биляниш, остави стила музика, в който се изявяваше до момента - рапа и се присъедини към фолк гилдията. 

Преди няколко дни тя сподели в мрежата, че е подписала договор с музикална компания "Пайнер" и съвсем скоро ще можем да чуем нейната дебютна песен и видеоклип. 

Пред Trafficnews, Биляниш споделя, че е решила рязко да смени посоката и да започне на пее поп-фолк музика, защото в другото няма хляб. Според нея един изпълнител трябва да бъде адаптивен и да не спира да следва своята цел. 

Изпълнителката, с която мечтае да направи дует в бъдеще е Яница, а пожеланието и към всички българи за предстоящите Коледни и Новогодишни празници е да не падат духом, въпреки ситуацията в момента. 

Биляна Лазарова е на 20 години и освен, че пее е сред най-популярните инфлуенсърки и модели у нас. Тя е обявена и за “Най-красивата тийнейджърка на света”, свидетелство са множеството награди и призове, които е получила в рамките само на няколко години - Teen Miss International 2017 – Тhailand, Teen Miss Europe 2016 – South Africa, Little Miss Galaxy 2015, Teen Miss Bulgaria 2015, Teen Miss Nations 2015 – Brazil, Little Miss World 2015 – Turkey. 

Последната публична изява на Биляниш бе на конкурса “Мис България 2020”, където бе част от журито и изпя няколко песни, за да вдигне настроението на гостите. Самата тя е на сцената от 2012 г., когато за първи път участва в музикално предаване за деца и стига до полуфиналите.

“Тогава за първи път се сблъсках с известността. Имаше обиди на улицата и провокации. Бях малка и приемах всичко много лично, затова изчезнах за няколко години от социалните мрежи. – споделя в интервю Биляниш. - Боря се откакто се помня да бъда на сцената и да бъда от другата страна на публиката. Не измервам успеха в гледания (на видеоклиповете), а ги намирам по-скоро като доказателство, че трудът ми все пак достига до по-голяма аудитория. Не мога да давам прогноза, но винаги се старая да правя неща, достойни за сцената и за широка публика.” 

Биляна Лазарова вече е и горда майка на прекрасно момченце, което носи името Ангел.

Популярна БГ двойка стигна до раздяла! Носят се слухове за трети човекБиляна Лазарова сложи край на взаимоотношенията с бащата на детето си Ангел

Биляна Лазарова: Най-накрая събрах смелост да сваля своята маскаМоделът и инфлуенсър сподели в публичното пространство, че от години се бори с "булимия невроза”