Популярна у нас двойка стигна до раздяла. Става въпрос за моделът и инфлуенсър Биляна Лазарова – Биляниш, която е решила да сложи край на взаимоотношенията с годеника си и баща на детето и Ангел, научи Trafficnews.

Според източничи, причина за раздялата е намесата на трети човек в живота на вече бившия годеник на Биляна. 

Новината със сигурност е изненада за мнозина, предвид факта, че само преди три месеца 19-годишната красавица стана майка на момченце, което носи името на баща си Ангел. Двамата обаче, все още не са изтрили общите си снимки в Инстаграм. 

Звездата двойка бяха заедно няколко години, като в началото криеха отношенията си. Малко по-късно те разкриха връзката си в социалните мрежи, бяха лудо влюбени и се подкрепяха.

Биляна Лазарова каза "да" и сложи годежен пръстен на ръката си през месец ноември 2019 година. "Диамантите са вечни, както и нашата връзка" - гласеше посланието й в Инстаграм. До сватба така и не се стигна, но се стигна до... бебе. 

На 1 юни - Денят на детето, младата майка разкри пола на своята рожба със стилно златно парти, като заедно с Ачо посрещнаха близки свои приятели в популярно столично заведение.

15 юни бе щастливия ден, в който Биляна стана майка за първи път в живота си, а благата вест съобщи самата тя в социалната мрежа Инстаграм, като публикува на свое стори снимка на новороденото, на която е прикрила със сърце лицето му, а текстът към нея гласи: "Добре дошъл на света мой малък Ангел."

Към днешна дата, малкият принц се радва на голямо внимание, грижи, слънчеви разходки сред природата и събира погледи с baby стайлинг по последен писък на модата. Биляниш не е суеверна и без притеснение почти всекидневно пуска сладки кадри, на които позира заедно с бебе Ангел.

Дали оттук насетне двамата ще си поделят грижите за малкия Ангел или събитията ще се развият по-драматично... предстои да разберем. 

Междувременно, Биляна Лазарова продължава да работи усилено и е лице на няколко модни бранда. Тя взима участие в различни фотосесии и предавания, а последователите и в мрежата се множат. Само няколко месеца след раждането, красавицата е в повече от перфектна форма и не пропуска тренировките в залата.