Моделът и инфлуенсър Биляна Лазарова – Биляниш свали маската пред всички свои последователи в Инстаграм. 19-годишната красавица разказа своята история в публикация и добави снимка, която събра близо 14 хиляди лайка за отрицателно време. 

Фотосът представлява колаж от две снимки. На едната Биляна е облечена в бански костюм, на която изглежда по-пухкава, а на другата е с малка черна рокля, прилепнала по атлетичното и тяло. 

Биляниш обаче не показва разликата между кадри, обработени с фотошоп, а реалността, с която се сблъсква -  болестта булимия, заради която килограмите и цялостната и визия и състояние се променят ежеседмично. 

Ето какво разказа тя в своята публикация:

"Най-накрая събрах смелост да сваля своята маска. За първи път заставам зад вас , за да разкажа своята история. За всички вас,които страдате,за всички вас,които се борите,които плачете тайно и се криете от близките си. Това съм аз и това е МОЯТА битка. Битката с хранителните разстройства. Зад лъскавите рокли и широките усмивки се крия аз,човешко същество,което носи своите демони както всички останали. От години насам се боря с “булимия невроза” и ще продължавам да се боря. Травмиращи събития отключиха в мен това психично заболяване,което тормози мен и организма ми вече толкова време. Килограмите ми и цялостната ми визия и състояние се променят ежеседмично и всеки,който се е сблъсквал с хранително разстройство ще ме разбере. Не спиш,не мислиш за нищо друго и понякога дори нямаш сили да живееш. Това е тук за всички вас,които губите вярва в себе си и ви идва в повече. Не сте сами и всички водим БИТКИ. Пътят към вътрешния мир е дълъг и трънлив. Пазете сърцата си и не падайте духом."

Припомняме, че 19-годишната красавица стана майка на момченце, което носи името Ангел. В момента тя тренира усилено и се храни здравословно, а резултатите са налице. 

В медийното пространство се появиха и слухове, че Биляна Лазарова е сложила край на взаимоотношенията с годеника си и баща на детето и, а според източничи, причина за раздялата е намесата на трети човек в живота на мъжа.

Популярна БГ двойка стигна до раздяла! Носят се слухове за трети човекБиляна Лазарова сложи край на взаимоотношенията с бащата на детето си Ангел