Бързо изтече още една седмица и от „Мол Марково Тепе” отново раздават награди. Тази седмица печелившите в играта са петима. Те ще получат ваучери за пазаруване в магазин Za Za на стойност 20 лева. Освен страхотно бельо, късметлиите могат да си напазаруват и страхотни бански. Жребият тази седмица определи Евгения Нанева, Нина Божилова, Златозара Текелиева, Нели Владимирова и Емануела Трончева да грабнат наградите на мола. Честито на късметлиите. Те са пазарували от Комсед, LC WAIKIKI, CCC и Tom Tailor.

Ето как протече жребият, определящ късметлиите тази седмица в играта „От Мол Марково Тепе купи, награда спечели!”:

Тези, от вас които не спечелиха, нека не униват. Наградите през новата седмица са двойно повече! 10 ваучера за пазаруване на стойност 20 лева очакват новите си притежатели. Те са любезно предоставени от Mултибранд магазина LEE COOPER * KVL * TIMEOUT.

От вас се изисква единствено да разпуснете в Мол Марково Тепе. Хапнете, насладете се на вкусен десерт или интересен филм… просто се отдайте на пазаруване. Снимайте се с покупката си и ни изпратете снимката. Така освен приятно прекараното време в мола, вие ще имате възможност да спечелите и чудесна награда от играта „От Мол Марково Tепе купи и награда спечели!“! Очакваме вашите снимки и селфита на любимите ви места в Мол Марково Тепе!

Ето и условията на играта! Следвай стъпките!

1. Направи покупка в Мол Марково Тепе Пловдив за не по-малко от 5 (пет) лева и си направи селфи или снимка в търговския център с торбичката от съответния магазин.

2. Сподели снимката във Facebook страницата на Markovo Tepe Mall като коментар под поста за играта за седмицата. На лично съобщение изпрати трите си имена, град, имейл адрес или телефон за връзка.

3. Харесай страницата.

4. Всеки вторник, след старта на играта, ще бъде теглен жребий сред участниците, изпратили снимки с покупки от мола, за печалба на предварително обявените награди.

Миналата седмица късметлиите бяха: Полина Гечева, Виолета Димитрова и Дияна Илчевска. Те получиха три  ваучера на стойност 20 лева, за пазаруване в магазин Yves Rocher.