Новата песен на Pavell & Venci Venc‘ и Криско ще зазвучи в петък вечер в W Club! Хитът „Герои” само за няколко дни надхвърли милион гледания в YouTube, a тази седмица ще бъде изпълнен специално за пловдивчани. Поводът е участието на талантливото дуо Pavell & Venci Venc‘ в клуба. Те ще се качат на сцената в петък вечер и ще избухнат с най-големите си хитове. На всяко тяхно участие  W Club се пръска по шевовете с техни фенове. Освен новия хит с Криско, талантите ще изпълнят и „Момичето от квартала”, „Единствената” и разбира се песента с Михаела Филева „Любов”!

Преди тях във вторник вечер в Пловдив идват Тото и Лъчо от група „СкандаУ”. От както Тото е в къщата на ВИП Брадър, двамата музиканти приемат участия единствено в пловдивското заведение.  Те ще избухнат с последната им песен „Мафия” и ще нагорещят партито с другите си парчета като „Replay”, “РитъмЪ”, „Шесто чувство”, „Хляб и сол” и още много други.

В сряда вечер посетителите на клуба ще се забавляват заедно с Big Bo, a партито е под надслов „Discotheque Party”!  Клубът е подготвил много изненади за вечерта, а балета ще е със специална хореография.

На хоризонта се задават и големи празници, а с тях и известни изпълнители. Гери-Никол ще отбележи празника на студентите в W Club. Скандалната певица определено знае как да разгорещи всяко парти, с уникалните си изпълнения тя направо нагорещява въздуха.

На Коледа пък в клуба ще пристигне не кой да е, а световноизвестният диджей Paskal Junior. В Обединеното кралство той предизвика истински фурор с партитата си. Името му нашумя и в цяла Европа след песните „She likes it” и „Don’t slow down”, a в началото на годината разтърси музикалните класации с хита “Holdin’on”.

Ето и снимки от участието на легендите от „Ъпсурт” в W Club, уникална вечер, която ще се помни дълго…