В Галакси не съм се карал с никого. Намесих се, за да предотвратя бой, разказа Иван Пашата пред TNS.bg. Както писахме вчера пловдивчанинът е участвал в сблъсък  в клуба, при който известен хотелиер от Велинград си е глътнал езика.

Eто какво разказва Иван Пашов за инцидента:

-   Как се оказахте в центъра на събитието?

-   Излизах от тоалетната и видях, че 5-6 човека са обградили един младеж  до пулта на диджеите и го удрят. Познавам го бегло по физиономия, видях че и приятелката му е притисната в кръга. Затова реших да се намеся. Защото не знаех дали охраната на заведението е забелязала стълкновението, а и бях наблизо.

-   Как точно се намесихте?

-   Хванах през кръста единият от мъжете, който удряше момчето и го дръпнах. Той обаче държеше момчето и буквално и двамата ги изтеглих. Пак го дръпнах и го блъснах встрани. Двамата залитнахме и паднахме. Подът беше хлъзгав и осеян със стъкла. Затова загубих равновесие. Мъжът си удари главата и  започна да се дави. Неговите приятели не реагираха, а момчето, което той удряше, се намеси и му помогна. След това му дадоха вода и се свести.

-   Познавате ли някой от участниците в сблъсъка?

-   Не, никога не съм ги виждал. Момчето и момичето съм ги виждал по клубовете, но не ги познавам.

-  Какво се случи след това?

-Ами този, който беше паднал, благодари на момчето, а после седна на едно сепаре с компанията си и продължи да пие. Аз си тръгнах.

 -  Случвало ли се е преди да участвате в подобни схватки?

 -  Не, изобщо не се замесвам в подобни инциденти. Но този път го направих, защото силите бяха неравни- няколко души срещу един. Аз съм с чисто съдебно минало, имам бизнес и се надявам накрая да не излезе , че аз съм виновен. 

TNS.bg