Известната богата наследница Парис Хилтън отново блесна със скандално видео, което е сатиричен поглед върху днешните ВИП персони и живота в социалните мрежи. Подигравки в новата песен има и за спортната журналист Джени Суши, която стана позната в България след скандала с българския боксьор Кубрат Пулев, който я целуна по време на интервюто след победата си над Богдан Дину в Калифорния. Кобрата пък стана изключително популярен в САЩ след случая "Суши". 

Джени Суши танцува в скута на мъж след победата на КобратаБратя Пулеви разпространиха скандални кадри от партито

В новото видео на Парис участва и Ким Кардашиян, а във втората минута се появява и образът на жена, която лежи върху маса в нощен бар и е покрита със...суши. Известно е, че именно американката Джени Суши е позната като Кралицата на голото суши и със сервирането на деликатеса върху голо женско тяло.

Въпреки това, Дженифър Равало твърди, че нито един клиент не е ял от голото ѝ тяло. 

От Атлетическата комисия решиха лицензът на Кобрата в Северна Америка да бъде отнет до 23 септември или 6 месеца от датата на прегрешението след мача с румънеца Богдан Дину на 23 март в коста Меса, Калифорния. Дотогава той има срок да завърши обучителен курс във връзка със сексуалните посегателства. Също така Кобрата трябва да заплати глоба от 2500 щатски долара. На 22 юли Пулев ще трябва да се яви отново пред комисията и да представи доказателства за приключването на наложения му курс и как му е повлиял. Ако той се справи успешно с тази задача, 6-месечното наказание може да бъде намалено.

Наказаха Кобрата по бързата процедураБългарския боксьор с отнет лиценз за 6 месеца, минимална глоба и обучителен курс за сексуалните посегателства