Още един от наследниците на ресторантската верига „Даяна”  надяна хомота на брачния живот, след като през юни Милен Гинова се врече на възлюбения си Станислав Андреев. В събота братовчедът на Милена – Коко каза заветното „Да” на прекрасната си половинка Магдалена.

Пищната сватба се е провела в късния следобед на съботния ден, като младоженците са впечатлили гостите си със стил и неподправена  красота. Домакин на тържеството отново бе новотел „Пловдив”.

Невероятно огнено шоу бе финалът на сватбата.  Младоженците вече се готвят за меден месец, проучвайки няколко  екзотични дестинации.

Коко е роден през 1984 година, а една от големите му страсти е Ботев Пловдив. Другата му голяма любов Маги, която е на 26 години, също споделя „жълто-черната” идея, като двамата не изпускат мач на „канарчетата”. Освен с красота, младоженците впечатлиха и с добри сърца.

На своя сватбен ден те избраха вместо цветя да подарят на едно малко цветенце шанс за живот и здраве. На масата на двойката и кумовете имаше кутия, която събираше средства за лечението на малката Амелия, която се бори с тежко заболяване.

Още новини от хайлайфа четете ТУК

TrafficNews.bg