Опашка се изви пред късметлийското колело в Мол Марково Тепе, където от вчера стартира кампанията: „Август – месец на късмета”. Малки, големи и още по-големи пловдивчани и гости на града се възползваха от възможността да го завъртят и да спечелят някоя от десетките цветни, слънчеви и атрактивни награди. Усмивките и доброто настроение в промоционалния кът на партер в мола вчера бяха толкова много, че заразиха и тези, които случайно минаваха оттам и не бяха чували за играта.

А тя ще продължи и днес, и всеки уикенд през месец август! Клиентите на мола, направили покупки в рамките на конкретния ден на стойност минимум 50 лева, събрана от максимум 2 касови бележки, ще имат право точно като вчерашните късметлии да завъртят колелото и да си направят подарък. На колелото празен участък няма! Така че всички, които го въртят, получават награда!

А тези, които отделят една минутка и попълнят талон със своите данни, ще участват и в томбола за голямата награда - уикенд за двама в хотел „Арте СПА & Парк“ във Велинград! Така че заедно с лятната награда от колелото един истински късметлия ще заведе любимия си човек или прекрасното си дете на планинска почивка, за да се поглезят със спа релакс.

Защото август е месецът на късмета в Мол Марково Тепе!