Името на още един от участниците във реалити формата „ВИП Брадър 2017” бе обявено днес във неофициалната страница на предаването. Според информацията в къщата на звездите ще влезе не кой да е, а скандалната певица Сузанита Мурад.

Дъщерята на Орхан Мурад скандализира обществото само за няколко седмици в песента си „Луцифер и Буда” и събра както хиляди негативни коментари, така и много последователи.  За сега е ясно, че Сузи ще си прави компания с Мартина Юрукова и дизайнерката Миглена Каканашева. В шоуто ще вземе участие и певицата Емануела, но само за две седмици.

Миналата година от подобна страница дни преди старта на предаването бяха оповестени участниците, като разминаване имаше едва в двама души, които не прекрачиха прага на Къщата. Това ни кара да мислим, че и тази година неофициалният профил в социалната мрежа уж случайно ще издаде какво да чакаме до дни в родния ефир, все пак сме убедени, че ще има и много провокации.

Същата страница потвърди и информацията, че тази година към звездния екип на шоуто ще се присъедини червената дама - Миглена Ангелова.