Николета Лозанова се обиди, макар и на шега, на Моника Валериева и на фолк звездата Андреа, че не са я взели с тях на почивка в Милано. Наскоро Моника и Андреа ясно показаха, че са заровили томахавката и тяхното приятелство отново се е възродило.

Дупнишката плеймейтка не пропусна да се похвали пред последователите си и пусна видео на живо в профила си в Instagram, където се вижда как се забавляват двете с певицата.

Последва интересен въпрос-констатация от Николета Лозанова: „Олеле, проститурвате без мен“. 

Безработната Моника неведнъж е била обвинявана, че практикува най-древната професия. Според запознати дори близката й приятелка Андреа е обсъждала кариерното развитие на Валериева пред техни общи познати. 

Моника Валериева утешава Андреа след раздялата с ПулевПлеймейтката пусна стори, на което държи ръката на фолк певицата

Моника Валериева: Животът е твърде кратък, за да бъдеш нещастнаПлеймейтката и фолк звездата Андреа са се отдали на луксозна почивка в Милано

Припомняме, че отношенията на Николета Лозанова и Моника не са особено цветущи, но явно двете са намерили общ език, щом вече си и пишат коментари по публикациите.

Наскоро "Мона Инглиш", както я наричат феновете й на шега заради проблемите й с английския, предизвика Лозанова с  популярното отваряне на бутилка с крак, наречено Bottle Cap Challenge. 

Моника изкопира едно към едно милионерката и риалити звезда Кендал Дженър, която е основателката на въпросната лятна игра. 

Известна със страстта си към адреналина, Валериева веднага яхна джет и се похвали с постижението си. "Почти успях, ще опитам пак. Предизвиквам Николета Лозанов", написа Моника.

Пловдивчанката побърза да й отговори в коментар: "Скъпа, ще те накарам да направиш нещо по-сложно".

Какво стои в основата на предизвикването една на друга не е ясно, но всички знаят, че между родните плеймейтки винаги е имало напрежение. 

Моника Валериева предизвика Николета в Инстаграм клипчеСкъпа, ще те накарам да направиш нещо по-сложно - отвърна плеймейтката от Пловдив