Родната плеймейтка Моника Валериева предизвика Николета Лозанова в Инстаграм клипче, което публикува в личния си профил. Става въпрос са бързо набиращото популярност предизвикателство - отваряне на бутилка с крак, наречено Bottle Cap Challenge.

Моника изкопира едно към едно милионерката и риалити звезда Кендал Дженър, която е основателката на въпросната лятна игра. 

Известна със страстта си към адреналина, Валериева веднага яхна джет и се похвали с постижението си. "Почти успях, ще опитам пак. Предизвиквам Николета Лозанова. Да, кучко!, написа Моника.

Пловдивчанката побърза да й отговори в коментар: "Скъпа, ще те накарам да направиш нещо по-сложно". Какво стои в основата на предизвикването една на друга не е ясно, но всички знаят, че родните плеймейтки не са в особено цветущи отношения. 

Дълго време из медийното пространство се разпространяваха слухове, че Николета пуска поръчкови статии против Моника. 

"Дочувала съм такива слухове. Но аз не съм ги чела, нито нещо е повлияло на мен или на някой друг на личния живот. Така че, не го отчитам за истина. Нищо не ме е докоснало." - написа Валериева относно спекулациите. 

За разлика от нея, Кендъл успя да изуми феновете си с майсторската каскада, при която отвори бутилката с крак, докато се носи по вълните.

В Bottle Cap Challenge вече се включиха и други звезди, сред които и британския актьор и любимец на жените Джейсън Стейтъм.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

you asked for it @haileybieber ...

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on