Николета Лозанова заблестя под светлините на прожекторите във Варна. Красивата манекенка стана модел на прически за втори път на семинара "Тайните на Galleria", който се проведе в морската столица. Водещата на „Папараци” бе преобразена от известния коафьор – Венелин Кондаков. Той й направи прическа с огромни романтични вълни.

Стилистите работиха с продуктите на „Sexy Hair” и „Аlfaparf”, които в момента са водещи марки на пазара, съобщиха от козметична компания Christian of Roma. Целта на организаторите беше да покажат повече неща, които са максмално полезни в работата на фризьорите и могат да бъдат приложими в ежедневието.

Събитието се радваше на голям интерес. На семинара беше демонстриран и "балеяж" с преливащи кичури. Този ефект е най-желаният през последните години, защото стои стилно, обемно и няма нужда всеки месец да се боядисват корените. Важното в случая е цветовете добре да се прелят. Демонстрирана беше също и прическа "тип афро-къдрици", както и небрежен кок, който е подходящ за прическа за предстоящите балове.