Горещата Николета Лозанова отдавна е извоювала правото да бъде сред най-коментираните плеймейтки не само в България, но и по света.

Тя е рекламно лице на няколко бранда, но поддържа интереса към себе си основно с предизвикателни снимки и видеа  в социалните мрежи.

Ни Ло е звезда, която си знае цената и не раздава усмивка, без да ѝ бъде платено. Лозанова сама се похвали наскоро, че струва прекалено скъпо и продуцентите на риалити формати не могат да си я позволят: „Всеки сезон получавам покани за всяко едно риалити, но все още не могат да си ме позволят. Излизам им колкото хонорарите на пет-шест участници“, коментира Николета.

Не остава по назад обаче и нейната по-голяма сестра Велина, която често е с Николета на екзотичните й пътешествия.

В момента двете брюнетки релаксират в столицата на Обединени арабски емирства Абу Даби.

Заедно с тях е и дъщеричката на Николета, която също като като майка си е хубавица от малка. Тя дефилира на снимки, облечена в бански на ананаси, а в косите й сплетени на плитки се прокрадват розови кичури, които идеално пасват на луксозната обстановна в хотела  Zaja Nurai Island.

Николета и Велина пуснаха общ гол кадър от вана, но каката печели симпатиите и с още по-горещи кадри.  Oказва се, че Велина също няма против да разкрива с какво я е дарила природата.

През лятото пък  Велина, Николета и Николай Михайлов бяха заедно в турския курорт Белек.