В началото на лятото Наум Шопов и половинката му Теа споделиха, че очакват първородното им дете. Тогава двамата публикуваха в профилите си в социалните мрежи един и същ кадър на който гордият бъдещ баща държи ехографска снимка, поставена пред корема на годеницата му.

Два месеца по-късно във видео двамата споделиха и пола на детенцето, което се очаква да се роди в края на тази година. Споделиха - момиче ще е!

Гаджето на Наум Шопов се похвали с бременното си коремчеАктьорът от "Отраднат живот" и Теа скоро ще се присъединят към отбора на звездите родители

Припомняме, че в свой влог Теа показва, че е качила около 3 кг. до момента. От коментарите под снимката тогава стана ясно, че половинката на Шопов е бременна в пети месец.

„Ще си имаме бебе! Преди седем години се влюбих в това момиче и тогава още знаех, че искам тя да е майка на децата ми. Най-накрая си материализираме любовта. Обичам ги“, написа актьорът в профила си в Инстаграм.

Наум и Теа са заедно от седем години, макар да се познават от ученическите им години. Любовните искри прехвърчали в Софийски университет, а актьорът й предложи брак през ноември 2018.