Една от най-популярните инфлуенсърки у нас Теа Минкова най-после показа бременното си коремче. Двамата с годеника й Наум Шопов се щракнаха от фитнес залата и с това понесоха критиките на мнозина за мястото на което се намира бременното момиче.

На кадъра се вижда, че вече коремчето на Теа набъбва, но въпреки това тя няма намерение да спира със спорта и здравословния си начин на живот. И все пак е променила режима си с по-лек.

В свой влог Теа показва, че е качила около 3 кг. до момента. От коментарите под снимката става ясно, че половинката на Шопов е бременна в пети месец, но все още бебчето не разкрива своя пол и не се знае какво ще бъде то.

Припомняме, че съвсем наскоро звездата от "Откраднат живот" сам се похвали в социалните мрежи, че ще става баща. 

„Ще си имаме бебе! Преди седем години се влюбих в това момиче и тогава още знаех, че искам тя да е майка на децата ми. Най-накрая си материализираме любовта. Обичам ги“, написа актьорът в профила си в Инстаграм.

Наум и Теа са заедно от седем години, макар да се познават от ученическите им години. Любовните искри прехвърчали в Софийски университет, а актьорът й предложи брак през ноември 2018.

Актьорът Наум Шопов ще става таткоБъдещите родители се похвалиха в социалните мрежи