-Къде ще ходиш на море тази година?

- В Пловдив.

Сигурно ви звучи като виц, но не е. Най-горещите бийч партита това лято ще бъдат край басейна на „W Garden“ – на пъпа на Пловдив. Палми, шезлонги, шатри, възглавници, коктейли с чадърчета и разбира се много момичета, които ще събират тен край изумрудения басейн. Клубът отваря врати утре вечер, а от заведението вече отказват резервации за следващите три дни. Два балета и диджей ще забавляват гостите, които успеят да влязат.

„W Garden“ ще бъде единственото място, където партитата и афтър партитата ще се сливат в едно. Купонът ще започва още в 10 часа сутринта като входът ще е свободен за посетителите. През седмицата на нощните партита ще гостуват известни диджеи и музиканти, а организаторите вече подготвят тематични вечери.

Да потанцуваш под открито небе в средата на  седмицата, да се топнеш в прохладната вода след работа, да побъбриш с приятелки в събота следобед или да разпуснеш след съботния купон на неделното pool party, където диджея ще пуска музика от обяд. Това вече ще е възможно още от този уикенд. Излишно е да се тревожите и за фигурата си – на плажа ще можете да опитате от средиземноморската кухня на клуба.

Още новини - ВИЖТЕ ТУК

TrafficNews.bg