Господинът дори е публикувал личните й данни, които станаха достояние на милионите потребители в социалните мрежи. Непознат господин е пуснал дипломата на Юлия и обяснява, че всеки може да си поръча фалшива диплома за определена сума.

Записвайки номера даден за контакт във вайбър излиза името на Станислав Николов и негова снимка. Новината достигна до миската от нейни фенове в мрежата, които й пишат разтревожени, пише novini.bg

"Стана ми много обидно, защото моята диплома е реална, а те са я пуснали в сайт за фалшиви дипломи. За мен е недостойно да се търгува с такива нелигитимни неща. Пишат ми приятели и фенове, които са възмутени от случващото се.  Неприятно ми е от факта, че всичките ми лични данни са из целия Фейсбук. Това е непристойно” – коментира Юлия Юревич, която вече е подала жалба в полицията, но от там са й казали, че не могат да направят нищо по въпроса.

Форумци се питат как се процедира в подобен случай и наистина ли се седи безучастно при условие,  че всички лични данни са на показ в социалните мрежи.