Топ фризьорката Ралица Спасова официално откри фризьорски салон под тепетата. Над 100 гости присъстваха на тузарския коктейл по повод събитието в събота. Сред тях бе и Моника Валериева, която е дългогодишен клиент и приятел на Ралица. Във фейсбук профила си манекенката сподели, че винаги когато е в Пловдив се доверява на Ралица и нейния екип. Сред гостите бе забелязан и мениджъра на „Галакси” Драгомир Димитров.

Момичетата от „Beauty room Enira” впечатлиха и с уникална визия в черно и бяло, специално избрана от Nicol collection. Гостите на коктейла напълниха салона с цветя и подаръци. Центърът за красота работи всеки ден (включително събота и неделя) от 10:00 до 20:00 часа.

Ралица е трето поколение фризьорка, а от пет години се обучава в академията на „Loreal”. Работи с козметика на световно ниво и е правила прически рамо до рамо с топ европейски коафьори. Освен грижи за косата в „Beauty room Enira” ще може да се прави и микроблейдинг, присаждане на мигли косъм по косъм, а за маникюра и педикюра ще се грижи Пепа Мошукова. 

Вижте снимки на прически ТУК!

Екипът на „Beauty room Enira”: Ралица Спасова, Нели Маламова и Пепи Мошукова



ТNS.bg