Моника Валериева не е изгонена от квартирата си в Студентски град, още повече,  че тя не живее под наем там. Това стана ясно от нейния коментар пред TrafficNews по повод тръгналите слухове за нови нейни неволи след като стана жертва на обир. Според мълвата дупнишката моделка е била изгонена от хазяйката й, защото имало липсващи мебели. 

Големият скандал около обира принудил хазайката на Валериева да я помоли по най-бързия начин да освободи жилището. След като отишла на оглед разбрала, че от жилището липсват доста от мебелите и се ядосала.

Сега Моника живеела на хотел в Драгалевци, но тъй като няма пари, с които да плаща. Всеки ден тя трябвало да се тагва от хотела и така си осигурява спокойно и най-вече безплатно място за живеене - гласят слуховете покрай Валериева.

"Няма как да бъда изгонена от собствения ми апартамент! Това са глупости. Живея си на същото място и не е вярно, че живея в хотел в Драгалевци", каза пред Trafficnews скандалната плеймейтка. 

Моника Валериева се щракна в тоалетнатаРекламира столичен хотел

Припомняме, че гримьорът с остър език Валентин Кулагин не пропусна да сподели своите виждания за обира от апартамента на Моника Валериева. Макар двамата преди известно време да бяха близки, днес Кулагин определя Моника като "тъпо парче". Той е категоричен - тя няма тези възможности, за които претендира, според Валентин Моника живее под наем.

Източници на TrafficNews потвърдиха. Моделката наистина живеела под наем в столицата. 

Валентин Кулагин: Как уж ограбили от Моника 400 хиляди лева, а тя живее под наем?Скандалният гримьор отново с откровения, Моника отказа коментар пред екипа ни