След като Моника Валериева стартира новата година ударно и намери любовта, няколко месеца тя може да се похвали и с предложение за брак. Тя сама съобщи за радостната вест снощи, в късните часове като публикува снимка на ръката си, която е украсена от красив годежен пръстен с огромен диамант и написа: "I said YES".

Близки и фенове на горещата брюнетка и пожелаха много щастие, а самата Моника отпразнува радостната вест с най-близките си приятели в луксозен ресторант на чаша вино и огнени сърца, които допълваха романтичната обстановка. 

Валериева е качвала само няколко загадъчни снимки с любимия си мъж. Говори се, че милиардер от Катар, който на всичко отгоре, бил от кралското семейство.

Той непрестанно отрупва Моника с огромни букети рози, както и с луксозни подаръци. Тя се изфука, че катарският богаташ я залива с дрехи, обувки, бижута, както и с нов смартфон.

Милиардерът дори обещал да помогне за разрастването на бизнеса й с мигли от норка, похвали се Валериева. С неговата подкрепа, продуктът щял да стъпи на пазара в арабския свят.