Летни емоции и много добро настроение завладяват Пловдив тази седмица! Причината е, че в града под тепетата пристигат четиримата ентусиасти от група „RDMK”! Rudi, Duli, Muden и Kukusheff ще бъдат специални гости в W Club и ще заразят пловдивчани със страхотна енергия. Момчетата от групата не са просто певци, а са и актьори.

Песните им са с позитивните послания, а в текстовете имат забавните истории, които успяват да създадат айляшко настроение. Именно това ще е и основния лайт мотив  на партито в W Club утре вечер. Момчетата ще избухнат на сцената на клуба с хитовете „Mene ne, Mayne”,”Дневен ред”, „Запали”, няма да пропуснат да изпълнят и последната си песен „Остави”. Duli и Kukusheff са професионални актьори, които често участват и в театрални постановки.

В петък вечер пък пловдивчани ще бъдат приятно изненадани, не от кой да е, а от диджей №1 в Турция – Таркан! Той е познат по целия свят и е пускал музика в някои от най-известните клубове в Европа. През последните години Таркан присъства постоянно в класацията топ 100 на електронната денс сцена на планетата.

W Club подготвя и големи изненади за предстоящите празници. Предстои звездно нашествие в Пловдив, като първа под тепетата идва Гери-Никол, която ще отбележи 8 декември заедно с пловдивските студенти. Скандалната певица определено знае как да разгорещи всяко парти, с уникалните си изпълнения тя направо нагорещява въздуха.

На Коледа пък в клуба ще пристигне не кой да е, а световноизвестният диджей Paskal Junior. В Обединеното кралство той предизвика истински фурор с партитата си. Името му нашумя и в цяла Европа след песните „She likes it” и „Don’t slow down”, a в началото на годината разтърси музикалните класации с хита “Holdin’on”.

На сцената на заведението през изминалия петък се качиха Pavell & Venci Venc! Талантливите изпълнители препълниха клуба и покачиха градуса на купона на макс! Ето и снимки от вечерта: