Като всяка друга жена и Бориса Тютюнджиева иска да се види булка. Дългокраката красавица вече е намерила мъжа на живота си е готова да се омъжи, пише "България днес". От няколко месеца Бориса живее под един покрив с дългогодишния си приятел. Момъкът е упорито крит от изкусителката и на всичките им общи снимки той е със закрито лице.

Според клюките любимият на Бориса е син на много заможен българин и поради тази причина мацката не иска да го показва. Гаджето на моделката е неин приятел от детството и е с няколко години по-голям от Бориса, но са израснали заедно. Още тогава Тютюнджиева го харесвала много. След години чакане и търсене на любовта Бориса отново срещнала въпросния мъж. Сега като зрели хора те се харесват, влюбват се и вече мислят за сватба. "Човекът до мен ми дава само хубави емоции - признава Бориса. Готини момче е, младо. Разбираме се чудесно. Познаваме се още от деца. След години чак сега се и взехме", добавя още за мистериозния си приятел дългокраката красавица.

Бориса и гаджето й често пътуват по света. Бъдещият мъж на моделката е заможно момче и парите за екзотични дестинации не са проблем за него.За последно двойката беше на Малдивите и заедно прекараха повече от седмица. 

Моделката напълно е забравила и прежалила бившия си Андрей Арнаудов. Двамата се разделиха след дълга и романтична връзка. Бориса трудно преживя раздялата и се беше покрила известно време.