Сексапилната диджейка Djane Miss Party ще пали страстите в W Winter тези петък и събота. Брюнетката ще бъде специален гост на клуба, а балет "Версус" ще оставят гостите без дъх. 

Miss Party - Мария Панева е родена в Димитровград. Тя от малка има афинитет към музиката, танците, модата, рисуването и сценичните изяви.  Професионално се е занимавала дълги години с модерни танци, джаз - балет и free dance. Участвала е в много конкурси за красота и не веднъж е грабвала короната. Изобразителното изкуство още от крехка възраст е любимото и хоби, училищните изложби са разкривали доста често нейните имена. Спортовете, като плуване , акробатика, художествена гимнастика, които е тренирала, също и дават тласък да осъвършенства своята дисциплина, воля и разбира се красива и стегната фигура. Моделството също никога не и е било чуждо и именно за това тя рекламира различни фирмени продукти. В момента следва висшето си образование със специалност ''Мода и мениджмънт в модата '' във Варненския Свободен Университет ''Черноризец Храбър''. 

Завършва курсове за диджеи и в момента е част гост в големите музикални клубове. Парчето й с Жоро Рапа "Танцувай с мен" бързо стана летен хит. 

Началото на партито е 22 часа, а входът е безплатен. 


TNS.bg