Криейтив мениджърите на столичен клуб не пропуснаха да се възползват от манията, която се развихри след телефонното флиртче на футболиста Валери Божинов и неговото "Малко коте". След като коментаторите в медиите се поупражняваха върху речниковият запас на бившия на Николета, дойде ред и на маркетинга. В крайна сметка то не си е и за изпускане - все пак "малкото коте" си  е "малко коте".

И първото брандирано събитие не закъсня - преди няколко дни дискотека в Студентски град обяви конкурс за красота "Мис Малко коте". И миналата нощ жадни за слава /а вероятно и за футболисти/ студентки на талази заприиждали към клуба. 

Освен с "официални" тоалети в садо-мазо стил, студентките са дефилирали и по бели бикини с щамповано коте. Всъщност ако някой чужденец е присъствал на конкурса едва ли би му минало през ума, че полуголите дами, обилно напомпани с хиалурон са студентки, а разбирайки голата истина би си задал основателния въпрос как изглеждат жриците на любовта в България? Но да не задълбаваме. Снимките говорят повече от всякакви думи. Даже не говорят, те направо крещят. 

Вижте ги заедно с унищожителните коментари под тях! И пак си помислите като се хвалите нагоре - надолу из Европата, че българките били най-красивите на света!