Мис България Тамара Георгиева побърза да се похвали с новата си придобивка, а именно чисто ново и бяло на цвят „Порше Кайен”.

Тя се щракна в белият звяр заедно със сестра си. Луксозната кола е подарък на миската от Катя Рауз – майка на гаджето й Стивън, бизнесдама и носителка на титлката Мисис България-ЕС 2011.

Свекървата на миската здраво се изръсила за новото возило , като според източници цената му възлиза на 800 000 лева.  Подаръкът е послучай рождения ден на миската, който беше на 31 март, но тъй като бил по поръчка с всички екстри и бял цвят  закъснял.

Наравно с това, Тамара Георгиева не си поплюва с харченето на пари и наброи рекордните 20 бона за нов нос.

В тази сума влизал болничният престой в супер луксозна клиника, където миската, която става известна повече с носа си, отколкото с титлата си,  се хранила с гурме кетъринг и била обслужвана като кралица.

Още преди четири месеца в местна клиника Тамара си направи корекция на носа, припомня изданието. Миската обаче никак не била доволна от резултатите и се поинтересувала кои са големите светила в пластичната хирургия. Тамара веднага била насочена към известна турска клиника, в която дори давали възможност да си застраховаш носа.

Така само преди две седмици Георгиева се подложила на повторна ринопластика и останала изключително доволна. Тамара много държала разликата да не е фрапираща, за да може да продължи да твърди пред всички, че не си е "пипала" нослето. Освен това, Георгиева го застраховала, така че в случай на инцидент в същата клиника да й бъде направена ринопластика на половин цена, пише Галерия.

Драмата с обонятелния орган на Мис България започна малко след като спечели първото място в престижния конкурс. Още на следващия ден социалните мрежи бяха пълни с обидни коментари и колажи, осмиващи дългия й нос. Сочената за най-красива българка се противопостави на хорското мнение и заяви, че носът й е съвършен и няма нужда от корекции. Въпреки това обаче, седмици наред съвършенството й стърчеше като тема №1 във всички медии. Появиха се и съмнения за платена титла.

В защита на Тамара се включи нейната свекърва Катя Роуз, която е шеф на известен бутик и има солидни финансови възможности. Самата Катя е носителка на няколко титли за красота зад гърба си и искала снаха й също да се окичи с корона. Затова платила скромната сума от 10 000 евро за първото място на Тамара, въпреки очеизвадния й недостатък, твърдят запознати. Точно толкова извадила и самата миска месеци по-късно, за да престанат да я сравняват с Пинокио.