Мис България 2015 Марина Войкова и съпругът й Давид Бонев се радват на прекрасните летни дни в южната ни съседка Гърция. Те споделят изживяванията си със своите последователи, като публикуват редица кадри от почивката си в Порто Карас. 

По наблюдателните обаче, забелязаха, че двамата не само, че си изкарват повече от добре, но и имат още един повод за радост. На няколко от кадрите, всеки може да улови наедрялото коремче на Марина, а според нейни близки, тя отдавна искала да стане майка и вече е бременна в четвъртия месец.

Официален коментар по темата, Марина и Давид все още не са направили, но развитието на събитията е съвсем нормално, предвид голямата любов помежду им. 

Припомняме, че Марина Войкова каза заветното "да" на годеника си Давид Бонев, навръх Свети Валентин. Влюбените бяха организирали скромна церемония в тесен семеен кръг. "The best day of my life" написа банкерът Давид Бонев под снимка от сватбата им в Instagram.

Миската от Елин Пелин получи предложението за брак на плажа в Пукет, където с огнени букви, разположени на пясъка, романтичният й съпруг изписал Wii You Marry Me (Ще се омъжиш ли за мен). Припомняме, че двамата се запознават във Facebook и след това се срещат. "Досега не ми се беше случвало някой да ми въздейства чак толкова. Интелект, съчетан с много талант" - казва за любовта на живота си Войкова. 

Мис България 2015 се омъжиМарина Войкова каза "да" на Давид Бонев