Поп иконата Миро изненада почитателките /а и почитателите си/  като се появи с брада на муджахидин на лайфа в Plazma garden миналата вечер. Звездата, явно повлиян от ширещата се напоследък мода на лимърсексуалните мъже, е зарязъл метросексуалната си визия и е оставил окосмяването си да расте свободно на воля. 

Но Миро си е Миро и дори гъстата му рижава брада не успя да откаже фенките му, които през цялото време пееха, а след това повечето от тях не пропуснаха да си направят селфита с него. 

БГ изпълнителят с най-много хитове през последните 10 години направи двучасов лайф в  летния клуб, където нямаше нито едно свободно място. Гостите на заведението пяха с него новият му хит  "Сувенир" , „Върха на планината”, „Слагам край”, „Август е септември”, „Губя контрол” и още много други  любими парчета.

След няколко биса, той обеща да се върне скоро отново. Негов фен обаче не пропусна да се пошегува с него, че ако продължава да игнорира машинката за бръснене, следващия път може да си подготви трибют на Зи Зи Топ. 

TrafficNews.bg