Пловдивчанката Миглена Каканашева, по-известна като Мегз показа най-новата си колекция. Във фотосесията дизайнерката позира с булчинска рокля, която е част от проекта Ангелите на Мегз.

На кадрите, Мегз е в компанията на едни от най-популярните красавици у нас, които са в ролята на нейни шаферки. Сред тях са скандалната пловдивчанка Сузанита, Бояна Генова, Пенелопе, Диона, Биляна Лазарова и други.

В друга част от фотосесиите момичетата позират в розови халати, подобно на ангелите на Виктория Сикрет.

Освен колекцията Megz angels, съвсем скоро ще стартира и най-новото уеб риалити посветено на живота на Каканашева и останалите моделки, което ще носи името - #INSTAQUEEN.

 

НОВО УЕБ РИАЛИТИ #INSTAQUEEN СКОРО ❤️ @instaqueenbg Ако искаш да бъдеш новата инстаграм кралица на България, запиши се за кастинг! Най-новото уеб риалити #INSTAQUEEN започва съвсем скоро във Vbox7! Победителката ще стане новото лице на Megz Angels! За да участваш, изпрати твоя снимка и кратко инфо за себе си на мейл miglenakakanasheva@gmail.com Срок за записване за кастинга: 7 юни @penelope7878 @mvradova @evatgofficial @boyanagenova @b_lyanish @georgi_malev @galleriahairsalon @di_onaa @kirilchalakovmakeup @julie_makeup_official

A post shared by MEGZ Official (@megz_miglena_kakanasheva) on

Наравно с това, Мегз публикува и видео, в което призовава всички красиви дами да се запишат на кастинг, като една от тях ще има възможността да стане новата инстаграм кралица на България и новото лице на Megz Angels.

От Нова телевизия шушукат, че изборът на булчинската рокля, в която се премени пловдивската дизайнерка, не е никак случаен. Именно така щял да започне първи епизод на уеб риалитито. Мегз щяла да избяга от олтара и да осъзнае, че е родена за слава, пари и работа - не за дом и семейство. Така тя се превръща в Кралицата на инстаграм.

Този сюжет напомня на истинския живот на Мегз, която припомняме на два пъти беше на крачка от олтара, но връзките й с двама от най-богатите и желани милионерски наследници у нас се развалиха с гръм и трясък.  Всичко около новото риалити на амбициозното миньонче се пази в дълбока тайна. Единствено се знае, че в момента тече кастинг за подбирането на момичета, които искат да участват в проекта. Това обявиха самата Мегз и ангелите й чрез постове в инстаграм профилите си.