Тузарско парти и много изненади очакват тази вечер пловдивчани на голямото откриване на най- новия клуб „7 Sins”! Специалното за събитието под тепетата пристига и фолк звездата Мария, която ще изпълни най-големите си хитове.  Красивата брюнетка винаги успява да нажежи градуса на купона и да създаде незабравими спомени.

Гости от цяла България и дори от чужбина ще напълнят клуба, а ВИП сепаретата  ще покажат блясъка на родния елит. Очаква се в Пловдив на „grand opening” да присъстват  десетки знаменитости и влиятелни личности.

Уникален подарък очаква и всички именици, които са избрали да посрещнат празника си в „7 sins”. Всеки празнуващ ще получи 50% отстъпка от сметка си.  Гостите на заведението ще станат свидетели и на специална шоу програма, която ще разтърси града и ще се помни дълго.

Изненада ще бъде и новият екстравагантен декор на заведението, а посетителите ще се насладят и на изцяло ново озвучаване, което ще осигури внушителен саунд.

В следващите дни на сцената на „7 Sins” ще се качат Емануела, Фики и Джена. В четвъртък студентите ще влизат в дискотеката без вход.

Припомняме ви, че всеки, който е харесал страницата на  “7 sins” във фейсбук може да спечели и  една от лимитираните ВИП карти на клуба.

TrafficNews.bg