Нова светска двойка се появи в попфолк средите! Атанас Стоев- Малкият Канар явно е влюбен до уши в звездата на "Пайнер" Джена. Синът на основателя на оркестър "Канарите", който вече е барабанист на групата, публикува на стената си снимки с изпълнителката на "Да те бях ранила". Двамата очевидно са в Лондон, където са влезли в ролята на туристи и се тагват от забележителностите на британската столица. Двойката вече е успяла да посети Уестминстър и Биг бен. "Ние вървим навсякъде с любов" е написал Стоев младши под една от снимките. 

Така че спекулациите около завръщането на Джена при победителя в "Биг Брадър" Джино, явно ще се окажат доста преувеличени. 

22-годишният Стоев е брат на другият известен барабанист Стоян Стоев- Канара. Той обаче се е отдал на хотелиерския си бизнес и предпочита по-спокойния живот. 

Фолкпевицата Джена, която е родена с името Десислава, наскоро обяви, че е започнала съдебно дело за промяна на рожденото си име. Тя не иска да бъде повече Десислава, а да приеме официално творческия си псевдоним, с който изгря звездата ѝ като изпълнител на "Пайнер". Процесът по промяна на името ще отнеме няколко месеца, но вече е предприела необходимите стъпки.


TrafficNews.bg