Екзотичен остров , елитен спа хотел или луксозен ски курорт? Коя от трите опции за посрещане на Нова година избраха младите бохеми на Пловдив? TNS.bg  направи бърз мониторинг и ето къде открихме някои от героите на любимата ви рубрика.

Певицата Джорджия разпуска на Малдивите. Фолкфурията, която често може да бъде забелязана в компанията на известни пловдивски бизнесмени,  очевидно е избягала от студа и събира тен на брега на Индийския океан. Дамата позира в компанията на приятелка, но очевидно човекът, организирал пътуването е зад обектива на камерата.

 

Теодора Карагяурова, която слуховете свързват със наследника на голяма верига болнични заведения, също е избрала Малдивите. Младата дама е отседнала в една от къщичките на плажа и прекарва времето си в изумрудените води на лагуната.

Малката дъщеря на Марияна Маргина – Мария кара сърф на Сейшелите през зимната си ваканция. Това разбира се също е вариант, тъй като сняг тепърва ще вали и ще има достатъчно време за ски. Лятото обаче още е далеч и младата дама очевидно е решила да рефрешне летния си тен.

 

Остров Бали е дестинацията, на която е заложила една от най- атрактивните млади дами под тепетата- Мария Василева. Студентката от УНСС също е избягала далеч от студа и поледиците в Пловдив и е прекарала празниците разхлаждайки се с коктейли на тропическия остров в Индонезийския океан.

 

Дъщерята на общинския съветник Георги Колев – Надя и приятелката й Николета Матакова очевидно са проявили патриотизъм и са посрещнали Нова година традиционно – на снежните писти на Пампорово. Дамите са отседнали в „Мургавец“ и са се забавлявали сменяйки ските със спа –центъра на комплекса.

 

Общинският съветник Кирил Търевq приятелят му Спас Шиндаров – Мръвката и половинките им същоостанаха в България и след наздравици  в „Глория Мар“ , откриха ски сезона.  

 

Габриела Якуб замина за Турция заедно с родителите си, а семейството отседна в петзвездния "Титаник Делукс" в Белек, Анталия. Компанията, към която се присъединиха и фамилията Малецови, потъна в разточителните удоволствия, предлагани в комплекса.

  

Бизнесмените Муди Ел – Зейн, по известен като Мудката и Еркан Карали в 12 часа вдигнаха тостове с Дом Периньон в петзвездния хотел в Дубай „Краун Плаза“.  Пловдивските търговци и компанията им се оказаха на метри от горящия небостъргач в столицата на Емирствата, но това очавидно не се е отразило на настроението им. Компанията се наслаждавала и на ефектното светлинно шоу над столицата. 

Тенисиста Георги Чочев и Тодор Парапанов - собственика на ресторант "Острова"  отскочиха до южната ни съседка и започнаха новата 2016 под звузите на сиртаки и наздравици с узо.

 

Една от атрактивните участнички реалити шоу Lord of the Chefs - Елена Биларева, която освен с уменията си в кухнята, впетли зрителите и със снимки от еротичната си фотосесия, е прекарала празниците с приятели в петзвездния „Роял Спа“ във Велинград , като няколко дни се е глезила с изкушенията , предлагани в спа-центъра на хотела.

 

В компанията на Елена са  били също дъщерите на Ангел Личканов – Христина и Васка . 

 

ЕМИСИЯ НОВИНИ ОТ ПЛОВДИВ И РЕГИОНА 

 

 

TNS.bg