Една от най-големите съвременни звезди в Македония идва в Пловдив.  Утре вечер Слаткаристика ще избухне на сцената на W Club! Македонската сензация е подготвил специална програма и ще изпълни най-големите си хитове. Марко Маринкович, както е истинското име на изпълнителя на „Ме боли к.р” (от което парче е заимствал за хита си 100 Кила) е добре познат на българската публика.

Песните му имат хиляди гледания в YouTube, a през лятото певецът бе част от турнето “One Love Tour”, което мина и през Пловдив и се радва на голям интерес. Слаткаристика прави истинска революция в хоп-хоп музиката в Македония.

 

През 2009 година албумът му е продаден само за 48 часа. Има куп награди и многохилядна публика! Специално а феновете си в W Club певецът ще изпълни хитовите си песни като „Terorista”, „Money”, както и съвместната му песен с Криско „Tik-Tak”.

В петък вечер пък в клуба ще зазвучи хитът „Герои”, специално изпълнен за пловдивчани от талантливото дуо Pavell & Venci Venc‘ . Те ще се качат на сцената в петък вечер и ще избухнат с най-големите си хитове. На всяко тяхно участие  W Club се пръска по шевовете с техни фенове. Талантите ще изпълнят и „Момичето от квартала”, „Единствената” и разбира се песента с Михаела Филева „Любов”!

Отличената с приза „Жена на годината 2017“ - категория „Музика“, победител в пети сезон на „Като две капки вода“ и финалист в трети сезон на X Factor – Михаела Маринова пък разтърси W Club в петък вечер. Талантливата изпълнителка обра овациите в клуба! Ето и снимки от уникалната вечер: