В сферата на обслужването вече и в Пловдив се предлагат решения от висок  клас  за гости на града, петзвезден комфорт за бизнес клиенти и достъпен лукс  за специални поводи. При това- всичко в едно – бялата луксозна лимузина на Парк и Спа хотел Марково вече кръстосва града на тепетата и впечатлява с екстрите си. Булевардите в Пловдив са превърнати във вълнуващо преживяване, а към забележителностите на града, Крайслерът предлага един вълнуващ поглед.

Единственият поръчков модел с high-class оборудване е силно търсен от гости от цялата страна, както и от туристи, които го наемат за да обиколят и разгледат всичко, което градът предлага. Обиколката на Пловдив може да бъде почувствана по съвсем нов начин.

Крайслерът впечатлява с несравними удобства, затова и може да бъде забелязан да посреща бизнес гостите на хотел Марково и от летището. Българските звезди, посетили хотела, също са се възползвали от услугата, но най-чести са частните партита на борда. На практика в Пловдив вариантът за скучно ергенско или моминско парти отпада. Оборудваната с уникална караоке система, зареден бар и екстри като димна завеса, лимузината е подходяща и за весели рождени дни, сватбени тържества, или просто романтична разходка из най-стария жив град в Европа.

Ако все още не сте засичали лимузината в движение – вижте в галерия снимки и клип на возилото и ще се заредите с идеи за кой следващ повод може да се поглезите и вие.

С наближаването на 2019  – годината, в която Пловдив става европейска столица на културата, туристи и бъдещи гости на Филипополис ще избират измежду многобройни варианти за стойностни преживявания. Парк и Спа хотел Марково близо до Пловдив обрисува града ни, като комбинация от впечатляваща история и нощен живот на световно ниво и се радваме, че белият Крайслер съчетава и двете - дава възможност както за традиционен тур, така и за истински щуро парти.

Загледайте се следващия път - не се знае какво вълнуващо преживяване се случва, или кои звезди са гостите на лимузината днес. А може да сте и вие…