След като преди дни модният блогър на Trafficnews.bg Лили Ангелова замина на пътешествие в Кан, вече побърза да се похвали и с невероятни изживявания. По време на бременността си тя се отдаде на разточителни удоволствия  в известния и добре познат град, намиращ се на френската ривиера. Особено впечатление обаче и направи един от ресторантите, който тя описа като „най-обрания”, и в който срещна един от най-екстравагантните дизайнери в съвременния моден свят е германецът Филип Плейн.

Тя публикува снимки от изненадващата среща в личния си профил във Фейсбук, а като пост над тях написа: „Българинът обикновено има склонност да идеализира определени лица, просто защото е модерно. Филип Плейн е един от онези, които масово смятат за Бог. Е, ако това е така, нима аз съм в Рая, щом съм на съседна маса с него?! Не, просто всички сме хора и нищо човешко не ни е чуждо, а етикетите, които поставяме - те са плод на хорските комплекси!”

Припомняме, че Лиляна Ангелова е автор на лайф - стайл рубриката "L.A. Style Compass" в TrafficNews.bg и очаква едно изключително щастливо събитие да й се случи след няколко месеца.  Тя вече разкри и пола на бебето си, което чака с толкова нетърпение в началото на юли. Вече освен зодията – Рак, е ясно, че наследникът на модния блогър на TrafficNews и таткото Станислав ще бъде син.