Една от легендарните игрални зали, която през последните десетилетия бе любимо място на бохемите в града – бинго „Пловдив”, ще отвори врати с впечатляваща нова визия.  Бингото, което се намира срещу Централна гара, ще носи доказания бранд „Континентал”, който има още две зали в града под тепетата.

На Гранд опънинг на 27 ноември от 17.00 часа Бинго „Континентал” ще приеме клиентите си под съпровода на диджей, като за всеки ще има кетъринг и специални бонус.  Залата ще бъде 2 в 1, като освен старата и любима игра на бинго, всеки клиент ще може да изпробва късмета си и на най-новите машини, известни от другите обекти на „Континентал”. Само за декември от новия обект на веригата са приготвили 15 000 лева под формата на бонуси. 

В другите две зали в ЖР „Тракия” до Блок 1 и  на улица „Димитър Талев“ 59 до Пощата, пък кипи трескава подготовка за коледната томбола. Тя ще бъде с внушителния награден фонд от 20 000 лева.

Модерните визии в двете казина и новата игрална зала с бинго, са само част от комфорта, който се предлага от „Контиентнал”. От казината са се постарали да предоставят и нови възможности за печалба. Играта „Diamond life”  предлага четири големи джакпота, като най-големият е над 10 000 лева, а той може да се спечели срещу залог само от 20 стотинки.

Играта се стартира на случаен принцип и нейната цел е да се съберат три еднакви диаманта.Машините включват най-популярните игри, като 20 Super Hot , Burning Hot , Shining Crown и други.

Рулетката Premier  е друга иновация. Освен познатата популярна игра, на всички 6 стола на рулетката се играят множество игри, включително и покер Texas Hold’em. Така посетителите на залата могат да залагат на рулетката и в същото време на другото място да играят на популярната американска игра с карти.

„Рулетката има четири мистерии и също така на нея могат да се играят и класическите игри от машинките”, коментира Стоян Милков – управител на казино Континентал.

Рулетката Premier комбинира елегантен дизайн и отлично техническо изпълнение. Всеки играч се възползва от индивидуална визуализация на рулетката, което му дава възможност за прецизен, точен и удобен залог и гарантира висока интерактивност със зареждане от 20 лева.

Подробностите ТУК