В бляскавата атмосфера на холивудска премиера премина официалното представяне на пилотния брой на луксозното списание за фризьорство "YOU България" в пловдивския клуб Галакси. Стилното "Red Party" събра на едно място представители на хайлайфа у нас и световноизвестни стилисти, участващи на 25-ия Италиански фестивал на красотата и прическата в Международен панаир - Пловдив.

Повече от час преди обявеното начало на купона - 20,30 ч, пред най-голямата дискотека на Балканите започнаха да се трупат ВИП-имена. Попфолк изпълнителката Андреа искреше в шикозен черен костюм. Танцьорът Алфредо Торес бе спазил дрескода и се появи с лъскаво червено сако и панталони в същия цвят. Ослепителната атмосфера на събитието го принуди да остане цяла вечер със слънчевите си очила. С червено сако и бяло бомбе на партито акостира светският ас Евгени Минчев. Той бе придружаван от участника в "Х Фактор" Джейсън Брад Люис и актуалната "Мис България" Марина Войкова.

Дефилирайки по червения килим, те бяха посрещани от домакина на проявата - г-жа Елена Кристиано, управител на "Christian of Roma", компанията - издател на "YOU България" и организатор на Италианския фестивал на красотата. Бизнес дамата излъчваше толкова позитивизъм, че успяваше да зареди с настроение за предстоящия купон всеки от гостите си. Под звуците на цигулкови изпълнения наживо Елена Кристиано приемаше поздравления за перфектната организация, докато дузина фотографи увековечаваха усмивките на знаменитостите.

Кои гости спазиха червения дрескод и как премина партито - вижте във видеото ТУК


Повечето от присъстващите мъже се озъртаха предпазливо с надежда първи да зърнат лицето на "YOU България" Николета Лозанова. Въпреки че красавицата не се появи заради тържествен семеен повод, многобройните й почитатели успяха да се насладят на новата й визия от показаната на огромен екран специално изработена фотосесия за списанието, заснета в Киноцентъра "Бояна".

Водещите Ива Екимова и Руслан Мъйнов, също подчинили облеклото си на задължителния дрескод, нагорещиха страстите, канейки на подиума победителката от втория сезон на "Х Фактор" Жана Бергендорф. Червенокосата фурия буквално взриви препълненото заведение с хита си "Самурай". И накара гостите да затанцуват на перфектните й изпълнения на хитови клубни парчета.

Виртуозът на ножиците и гребена Саверио Палма се развихри на сцената в компанията на колегите си от българския екип на марката "BES". Стилистите на "Christian of Roma" от тимовете и на "Alfaparf", "Rolland", "Sexy Hair" бяха подготвили шоу-спектакъл, с който презентираха предстоящото турне на дружеството в страната. В ритъма на вдъхновяваща музика те показаха как косата може да изглежда секси, модерна, луксозна и здрава с ползване на продуктите на световноизвестните марки. Авторът на фризьорското шоу и артистичен директор на "Christian of Roma" - Маурицио Пироло, е създател на смислово обединяващите компоненти към презентациите на отделните брандове - секси за "Sexy Hair", фешън за "BES", лукс за "Alfaparf", хелти за "Rolland". Загатнатите в кратките демонстрации на "Red Party"-то концепции бяха представени в цялост при шоутата на 4-те бранда в следващите два дни - събота и неделя, по щандовете и на подиума на Италианския фестивал на красотата и прическата.

Зрелищен спектакъл на петъчното парти сътвори участникът в "България търси талант" Асен Налбантов. Като представител на американската марка "Sexy Hair" той оформи невероятни ансамбли със стилизиращите продукти на новия за родния пазар бранд. Асен удиви присъстващите и с коронния си номер - рисуване с машинка върху глава и вежди.

 Фризьорското шоу бе аплодирано от мегазвездата от Русия - стилистът Руслан Татянин.

TNS.bg