Първите дни на месец юни вече са факт и е време да загреем за летните партита. Още тази вечер , в W Club, купонът ще бъде открит с хитовете на талантливата певица Тита и новата младежка банда от Пловдив - Choko & Picpukk  , а през уикенда живакът ще скочи на макс, защото едно от най-посещаваните заведения под тепетата събира накуп всички фенове на БМВ на специален фестивал с горещото участие на Шарапов.

Тита ще бъде гост тази вечер в поредицата черни партита „Back 2 Black” в клуба. Любимката на голяма част от тийнейджърите ще вдигнe градуса на купона както само тя си знае, а балета ще разгорещи още повече нощта.

И този път русокосата изпълнителка е подготвила култово участие и специално за всички свои почитатели ще изпълни едни от най-големите си хитове, сред които „Антилопа”, „Вуду кукла”, „Късай” и много други. Без съмнение Тита ще даде старт на купона с най-новото си парче „Photoshop”, което излезе само преди няколко дни, a видеото вече се радва на особено голям интерес. Песента дава сериозна заявка да се превърне с един от хитовете на лято 2018, а преглежданията в youtube вече надхвърлят 1,4 милиона преглеждания.

Заедно с нея на сцената ще излязат младите надежди на рап музиката от Пловдив – младежите Choko & Picpukk .Те покориха сърцата на феновете още с дебютната си песен „Черешка“, която за около 6 месеца има над 6 400 000 гледания.

Няколко месеца след това, Стоян и Васил провокираха с още едно свое парче, носещо името “Апокалипсис“, което също се радва на особено голям интерес.  Пловдивското дуо  вече са заснели и видеото към най-новия си летен сингъл, а техните най-верни фенове вече нямат търпение то да стане факт.

Във вторник вечер ще можете да се насладите и на балет „W ladies”. Те са подготвили специална програма и няма да оставят гостите на заведението да скучаят.

През уикенда живакът определено ще скочи на макс, защото W Club организира уникален по рода си БМВ фестивал, който ще събере на едно място всички почитатели на марката автомобили. Част от грандиозната вечер ще стане Шарапов и организаторите на едно от най-големите автомобилни събития в България – BMW Festival 2018.

Той ще се проведе на 9 и 10 юни в Панаира , а всички посетители ще могат да станат част от уникалната програма, която ще включва М шоу, дрифт шоу, регионални войни и още много изненади, игри, силни емоции и безкрайно забавление.