В събота срещу неделя по-добре затегнете коланите и се пригответе да се пренесете в друго измерение с култово парти. Точно в 22.00 часа в комплекс "9-ти километър" гръмва поредното диджей парти от подготвената мегасерия до края на сезона.

Комплексът ще бъде превзет от един от най-успешните парти-брандове "WE ARE NOT ANGELS", които ще обединят усилия за още едно разтърсващо парти, изпълнено с много музика и много добро настроение. Най-добрите български DJ-и ще забавляват всички фенове на купона с класически и съвременен прогресив саунд, елегантно етно звучене, осъвременени кавъри на някои от емблематичните клубни класики и до 40% собствена продукция.

Имената им веднага носят представата за едно незабравимо парти, с невероятна атмосфера, много адреналин и музика. Точно те - ANDREZ, DOUBLE D, IVO, PETER VLAHOV, обещават да поднесат точно това на тази вечер в любимия на всички комплекс "9-ти километър", като са подготвили една вълнуваща нощ край басейна.

Така че оставете ореолите вкъщи и се насочете към комплекс „9-ти километър“. Не го мислете, а се подгответе за взривяваща фиеста под звездите - толкова близо до града и още по-близо до сърцето. Този уикенд ще премине под знака на силна музика, вълни от положителни емоции, атрактивни промоции, нощно къпане и споделени изгреви.

*рекламна публикация