Кристиан Кирилов, който е известен с участието си в сериала "София ден и нощ" под псевдонима Митака, обсипа с любов фолк певицата Джулия по случай празника на влюбените - Свети Валентин. 

Изненадата, която мускулестият мачо бе подготвил за своята половинка бе повече от романтична - сърца, балони, сладки изкушения и бутилка хубаво вино с тяхна снимка бяха разпръснати навсякъде в жилището им. 

Самата Джулия пусна сторита в Инстаграм, с което направи своите последователи съпричастни към сладкия момент на любов. В свой отговор тя написа: "Не бях голяма фенка на Свети Валентин, но от както срещнах Кристиан любимото ми време са моментите,които прекарваме заедно..Няма по-прекрасно чувство от това да обичаш и да си обичан! Честит празник на всички влюбени и всички лозари."

Няма как да не отбележим, че Кристиан Кирилов се оказа наистина голям романтик. "Вино и любов! Както обещах, споделям още един кадър от моята малка изненада за моята половинка. Голямата любов идва от малките неща, а малките неща идват от хората с големи сърца." - написа той под снимката си с Джулия. 

Една от най-хубавите изненади бе бутилка вино със снимка на влюбената двойка, към която имаше и надпис: Искам от теб да бъдеш моя, единствено моя!

Припомняме, че тяхната връзка започва преди коледните празници, но те я определят като доста сериозна. Джулия не веднъж е казвала, че се чувства изключително щастлива и много и допада факта, че и двамата са познати лица в шоу бизнеса. 

Освен много влюбени, двамата са и запалени фитнес маниаци и дори тренират заедно. 

Фолк певица завъртя главата на Митака от София ден и нощ СНИМКАДжулия споделя, че е изключително щастлива и много и допада факта, че и двамата са познати лица в шоу бизнеса