Нашумелият с участието си в риалити сериала „София – Ден и нощ“ Кристиян Кирилов, по-известен с псевдонима си Митака е лудо влюбен в къдрокосата фолк певица на Пайнер - Джулия. 

Тяхната връзка започва преди коледните празници, но те я определят като доста сериозна. Със снимки в личните си профили те на няколко пъти загатнаха за отношенията си, но хитовата звезда вече направи официално изказване в предаването "Автограф" по телевизия Планета, с което потвърди слуховете. 

Тя споделя, че се чувства изключително щастлива и много и допада факта, че и двамата са познати лица в шоу бизнеса. 

“Отчитам го като плюс, защото се разбираме много добре в това отношение. Няма излишни драми или сърдения, относно професиите ни. Един човек, който не е в шоу бизнеса, по-трудно би приел това, което правиш. Имала съм подобни ситуации в предишни връзки, да ми правят проблем за работата и то без причина. Говорим за излишна ревност, която е неоснователна и не можеш да обясниш, че това ти е работата и няма място за сърдене. Някои хора, които не са в тези среди, не го разбират."

Освен много влюбени, двамата са и запалени фитнес маниаци и дори тренират заедно. Те няколко пъти пускат сторита в Инстаграм, като на едно от тях мускулестият мачо вместо тежести, използваше атлетичната си половинка, която повдигаше с крака.