Много горещи емоции и добро настроение обещава W Club тази седмица! В петък вечер красиви плеймейтки ще пръскат сексапил, а топ изпълнителят Криско ще се погрижи настроението на гостите да бъде на макс.

Във вторник пловдивчани пък ще бъдат приятно изненадани, не от кой да е, а от невероятните  Боро Първи, Madmatic и Явката ДЛГ, които ще бъдат специални гости в W Club  и ще заформят култово парти под тепетата. Те ще избухнат с големите си хитове и уникална хореография. За доброто настроение на пловдивчани ще се погрижат и момичетата от балета, които ще ви накарат да се почувствате на парти от световно ниво!

Петък вечер ще бъде наистина специална. Затова пловдивчани, пригответе се! За ПЪРВИ ПЪТ 13-те фатални красавици, които се борят за титлата Playmate Of The Year 2017 ще гостуват в Пловдив. Ексклузивен домакин на партито с неустоимите плеймейтки ще е W Club. В предварителен кръг с горещо ревю на сцената на заведението ще дефилират кандидатките, които ще се борят за най-желаната титла за сексапил. Водещ на събитието ще бъде Любен Дилов.

Специален гост на вечерта ще бъде хитовият изпълнител Криско, който в момента е жури в петия сезон на предаването X Factor. За всички негови почитатели и гости на грандиозното събитие той ще изпее едни от най-големите си хитове, сред които: Bazooka, Лош или добър, Дали това любов е, най-новата му песен съвместно с Venci Venc – Герои и още много други.

W Club подготвя големи изненади и незабравими емоции за предстоящите празници. Предстои звездно нашествие в Пловдив, като първа под тепетата идва Гери-Никол, с която пловдивските студенти ще посрещнат празника 8 декември. Предизвикателната певица определено знае как да сформира запомнящо се парти и да нажежи обстановката с уникалните си изпълнения и провокативни танци.

На Коледа пък в клуба ще пристигне не кой да е, а световноизвестният диджей Paskal Junior. В Обединеното кралство той предизвика истински фурор с партитата си. Името му нашумя и в цяла Европа след песните „She likes it” и „Don’t slow down”, a в началото на годината разтърси музикалните класации с хита “Holdin’on”.

На сцената на заведението през изминалия петък се качи диджей №1 в Турция – Таркан! Той препълни клуба и подари на почитателите си вечер, която дълго ще остане в съзнанието им! Ето и снимки от вечерта: