Невероятни коледни изненади очакват всички клиенти на известната пловдивска верига "La fleur " . Една енергична млада дама Цветина, която е собственичка, а от скоро има интересно хоби - музиката, може да бъде срещната във всеки един магазин от веригата, със сигурност не само ще ви консултира, но ще направи деня ви по-ароматен и усмихнат.

За Цветина е важно клиентите й да открият "своя" парфюм – защото така ще се  чувстват по-уверени в себе си. До края на декември всеки пловдивчанин може да избере продукти от специалните оферти и промоции на избрани парфюми и подаръчни комплекти. Сещате се, нали? Идва Дядо Коледа! А какъв по-омагьосващ и неповторим подарък от оригинален парфюм?

Гарантирано качество, 100% оригиналност, огромен асортимент, професионално обслужване и… възможно най-ниски цени. Това ви очаква в парфюмерии "La fleur”. Фирмата е с безупречна репутация, позиционирана в сегмент търговия със селективна парфюмерия и козметика. Повече от двадесет години екипът на магазините се грижи отлично за своите клиенти и се старае да задоволи и най-капризните сред тях.

Веригата се разпростира и от 5 години в Пловдив, като бързо набира скорост сред конкуренцията след отварянето на 3 обекта. Обичате ли да експериментирате с уханията? Или си имате своя любим аромат, превърнал се във ваша запазена марка? Или все още не сте открили своя не сте открили своята магическа миризма? Тогава просто влезте в някой от трите магазина в Пловдив и… готово! Коледното настроение няма как да не ви завладее!

Адреси: ул. "Гладстон" 5, ул. "Сливница" 6А (до Гранд хотел Пловдив), ул. Цариброд 1 (Римския стадион) 

Facebook:  LaFleurParfums 

Instagram: lafleurparfums

lafleurparfums@abv.bg

mobile: +359 895 492 626

 

TrafficNews.bg