Две екранни съпернички, но верни приятелки в живота, се изправят една срещу друга в надпревара коя ще грабне титлата "Жена на годината" на списание "Грация". Телевизионните водещи Ани Цолова и Деси Стоянова ще трябва да преборят конкуренция от над 40 впечатляващи и успели дами.

Изданието е номинирало по четири достойни жени в десет сфери, благодарение на които дамите стават разпознаваеми и любими лица на България. Така сред претендентките намират място красавици от модния подиум, дизайнери, актриси, музикантки, спортистки, телевизионерки, бизнес дами, жени станали популярни в интернет пространството, както и такива, които имат обществено значим принос и са оставили послание във времето. 

В категория "Телевизия" попадат освен Ани и Деси, техните колежки водещи на "Денят започва с култура" Анна Ангелова и Александра Гюзелева, както и Евелина Павлова, смаяла с красивата си усмивка в "Аз обичам България“.

Днес приветливата Деси Стоянова от БТВ се похвали с номинацията във фейсбук профила си, а под новината за високата чест, нейната колежка от Нова Ани Цолова не успя да сдържи емоциите си и благодари на телевизионната си съперничка за гласуваното доверие и вярното приятелство.

Ето какво написаха дамите:

За вашия фаворит, за най-достойния за приза "Жена на годината", можете да гласувате до 29 ноември 2017 г на сайта на изданието.