Росица Черпокова,  която върви по стъпките на баща си и в момента е шефка на Общинския съвет в Чепеларе замина на екзотично пътешествие в Тайланд. Там тя е в компанията на една от най-добрите си приятелки Радомира Иванова, собственичка онлайн магазин Mirozza Shop.

Те заминаха още на 22 март, като се похвалиха за предстоящото пътуване като публикуваха снимка на билетите си във Фейсбук.

Така те едновременно се спасиха от аномалиите в температурите под тепетата и се отдадоха на екзотични удоволствия, обикаляйки плажовете на Патая и адвенчър парковете.

Двете красавици са отседнали в Novotel Phuket Vintage Park Resort - едно от най-популярните места за настаняване в Патонг Бийч. Хотелският комплекс се намира на 3 минути пеша от оживения плаж на Патонг и предлага на гостите си куп глезотии.

Стаите са с модерни тайландски мебели, а ресторантът Square предлага богато разнообразие от международни ястия.

Салон Night Blooming Lounge предлага обширна листа с напитки и леки закуски, както и развлекателна програма с изпълнения на живо.

Момичетата определено знаят как да отпускат сетивата и да грабят от живота с пълни шепи. Те не пропуснаха да запечатат прекрасните моменти, които споделиха в личните си профили и събраха куп коментари от приятели, които им желаят незабравими емоции.

Росица и Радомира намериха достатъчно време както да посетят най-известните и интересни места, които предлага екзотичната дестинация, така и да съберат тен около басейна на хотела.

Слънчевите лъчи и горещините те съчетаха с ледени напитки, украсени с цвета – типично за Тайланд.

Следващата спирка бе зоологическата градина в Пукет. Двете приятелки не скриха любовта си към животните и се щракнаха до тигри, гъделичкаха маймунки, позира с красиви птици и галиха слонове.

Росица и Радомира не пропуснаха да посетят и статуите на Буда в Тайланд, като запечатаха с уникални снимки преживяната емоция.