Клубът на най- желаните ергени в Пловдив вчера се прости с един от членовете си. Младият бизнесмен и собственик на "Plazma Garden" Николай Арабаджиев каза „да“ на приятелката си Диана.

Венчавката  бе в катедралния храм „Света Богородица“ , а излизайки от църквата младоженците попаднаха в обективите на няколко групи чужди туристи, запътили се към Стария град. Булката  бе с дизайнерска рокля  с дантелен корсаж , а визията й със сигурност не бе за хора със слаби сърца.  В комплект с шаферките, които бяха с рокли в гръцки стил в цвят праскова и разбира се , безупречно  елегантния младоженец, сватбата спокойно можеше да конкурира холивудско тържество.

Виенският павилион посрещна гостите, украсен в балдахини и цветя, а дори излелият се малко по-късно порой не успя да развали настроението на танцуващите.  „По вода да ви върви след толкова дъжд!“ пожелаха гостите.

Все пак камерите запечатаха доста сълзи в очите след  вълнуващата  реч на бащата на Николай- Йордан Арабаджиев , който не скри колко е щастлив и даде няколко ценни съвета на младите.  

Сред гостите бяха много приятели на Арабаджиев, който е  шеф на Съюза на международните превозвачи. Много от най- желаните ергени в града също бяха на тържеството , след което обаче  трябваше да изключат Николай от клуба си.

Кой хвана жартиера и ще е следващия, който вероятно ще напусне клуба вижте във ВИДЕОТО! 

TrafficNews.bg