Всеки, който вярва в себе си и физическите си възможности, днес може да ги изпробва на силовото шоу "Крале на силата". Кирил Вълчев - Скалата и екипът му гостуват днес в Пловдив тази събота 2 септември от 10:30 пред Практикер.

В надпреварата за сила и ловкост могат да участват ентусиасти от всички възрасти - деца, юноши и възрастни. Те могат да вдигат щанги, да се пробват на канадска борба, да опитат възможностите си в различни състезания. Всеки получава награда за своята смелост.  На шоуто ще видите демонстрации от световния и европейски шампион по културизъм Йовко Тихов, най-силния полицай на България Мариян Димитров и певицата Никол Стоянова.

Първата голяма сцена на силовите спортове като силов многобой, културизъм, силов трибой , фитнес бикини  и ММА  беше продуцираното от Кирил Вълчев –Скалата  телевизионно предаване  „Фитнес Мания”. Първата мускулеста певица Ани Лозанова, атрактивния силач Митьо Крика,натуралния културист Антон Големанов, бикини фитнес шампионката и певица Ан-Джи и много други започнаха кариерата си от там.

"Преди 25 години силовите спортове са под контрола и ограниченията на социалистическата власт. В първите години на демокрацията хората слагаха нарицателни имена и отричаха фитнес маниаците и  наричайки ги мускулести чудовища, ги превръщаха в аутсайдери. Днес хиляди ,стотици зали и стотици хиляди хора от различни възрасти и социално положение поддържат телата си с тежести. Страховитите и едри момчета служещи за ударна сила и плашила в годините на ъндърграунда днес са част от светския и медийния живот на страната. Идеята на Фитнес Мания е  да разкрие лекотата ,удоволствието и чувството да тренираш мускулестите си. Без ограничение, ендорфини, адреналин и здраве за всеки индивид" коментира Скалата пред TrafficNews.bg.   

Ето и неговата покана към фитнес маниаците!

 

 

Медийни партньори на шоуто в Пловдив са: TrafficNews.bg, Фитнес Мания и списание „Мускули и фитнес”.Генерален спонсор RAIDER Poower Tools .Победителите ще получат награди от  Fit Spo, Real PharmBodyfan, фитнес център Аркадия ,Poower  Foods, вода ADVA .

 Входът е свободен!