Дъщерята на известният пловдивски галерист Димитър Инджов - Карина и пловдивчанинът Богомил Пейчев се "разписаха" в едно от култовите туристически места в Лондон- ледения бар на  Heddon Street.

Температурата в Ледения бар е минус 5 градуса, а клиентите се обличат в специални термоустойчиви дрехи. Напитките се сервират в чаши от лед. 

Всичко в бара е направено от кристално чист лед, събран от замръзналата река  Турне в Юкас Ярви в Швеция, където се намира и известният Леден хотел. Веднъж годишно целият бар се преобразява с нова тема, дизайн и оформление от екип от квалифицирани проектанти на лед и скулптори, чрез използване на нов лед от река Турне в северната част на Швеция, източник, който отдавна е считан със своята уникална чистота. 

Броени дни преди абитуриентския си бал, една от най- атрактивните пловдивски абитуриентки обикаля с приятелите си британската столица. От догодина Карина ще прекарва повече време в Лондон, отколкото в Пловдив, тъй като вече е приета в елитен университет, където ще учи графичен дизайн. 

 

TNS.bg