Капитанът на Ботев Пловдив Лъчезар Балтанов направи голямо парти и отбеляза подобаващо своя 30-годишен юбилей. Такова събитие няма как да не бъде паметно почетено, а това бе гарантирано от грандиозната организация на партито.

Огромна арка от жълто-черни балони и надпис, в същите цветове, върху, който е изписано "Честит рожден ден, капитане" посрещна десетки гости в пищно украсената зала на ресторант Belle Vue в луксозния хотел Парк и СПА хотел Марково край Пловдив. 

Лъчо посрещна 30-я си рожден ден, заобиколен от съпругата си Ангелина Антонова, тяхната дъщеричка Лина и голям брой гости  - приятели, близки и колеги.

 

Майстор готвачите на елегантния ресторант Belle Vue надминаха себе си със сладки и солени изкушения, а след като всички се насладиха на педантично подбраното меню, дойде ред и на тортата. 

Тя, разбира се, също беше в съчетание с цялостната украса - жълто черна фланелка с изписано името на капитана на Ботев Пловдив и точно до нея още една торта, във формата на футболна топка. 

Прекрасната съпруга на Лъчезар Балтанов Ангелина бе неотлъчно до него и събра погледите с прекрасната си визия. Специално за повода, пловдивчанката, която стана известна с участието си в Биг Брадър, заложи на дълга рокля в зелен цвят, нежен грим и елегантна прическа.

Лъчо и Ангелина не пропуснаха да се снимат и да уважат всеки един гост. Заедно с тяхната най-гордост - дъщеря им , те запечатаха емоциите от празника с прекрасни кадри на външния басейн на Парк и СПА хотел Марково, където се открива прекрасна панорамна гледка към града на седемте тепета. 

За повода лидерът на "канарчетата" написа и няколко думи в социалната мрежа Фейсбук. 

Ето какво гласи посланието:

"Днес ставам на 30! Прекрасен момент за равносметка... Чувствам се късметлия, обичан, уважаван и щастлив. На място, където съм свой сред свои, тук ми беше най-трудно (след контузията), изпитах най-големия успех (спечелването на купата) и посрещнах най-голямото щастие (дъщеря ми Лина)! Тук е моментът да Благодаря на всички за подкрепата и вярата, Вие ми помогнахте да открия своя Дом! А домът е там, където е сърцето. Аз вярвам, че най-доброто предстои и пожелавам на всички здраве и търпение, за да го постигнем заедно!".